Ervaren, Effectief, Duidelijk en Altijd betrokken

Behandelgemiddelde 3 keer lager dan het landelijke gemiddelde!

Ademtherapie

Als jouw adem jachtig is, is ook je denken gejaagd.

Als je adem tot rust komt, kalmeert ook je geest.

Ademen doen we ons hele leven en zuurstof is van levensbelang. De manier van ademhalen zegt veel over hoe we met onze emoties omgaan.

 

Onze emoties zitten in onze buik. Soms maken we in ons leven nare dingen mee; zaken die we gauw wegstoppen, bewust of onbewust. We sluiten de verbinding tussen ons gevoel en ons denken af. Onze ademhaling gaat dan minder diep; we gaan steeds hoger in onze longen ademen. Denk maar aan mensen die hyperventileren; zij ademen helemaal boven in de longen. Angst knijpt als het ware de verbinding naar de rest van de longen af.

 

Door te leren om je hele longen te gebruiken bij de inademing, kom je steeds dichter bij oude frustraties, oude pijn, oud verdriet, oude boosheid. Je ervaart hoe je deze oude emoties kunt uitademen, terwijl je niet hoeft te weten welke zaken het zijn. Je krijgt hierdoor weer ruimte voor positieve energie; je komt steeds meer bij je echte Zelf. Je gaat je prettiger voelen. Je kunt het contact herstellen met je zelfvertrouwen, je levenslust en het brengt je in contact met wie je werkelijk bent.

 

Rebirthing-ademhaling

De Rebirthing-techniek is een speciale manier van ademhalen waarbij je oude zaken kunt uitademen en loslaten. Emoties die hierbij vrij komen, mag je loslaten. Rebirthing wil niet altijd zeggen dat je je geboorte opnieuw doormaakt. Voor mensen met een hoge bloeddruk of een pacemaker is deze techniek niet geschikt.

 

Quantum Light Breath

Deze vorm van ademtherapie wordt ondersteund door klassieke muziek. Rustige muziek om beter bij je gevoel te komen; actievere muziek om je aan te moedigen die oude pijnen en frustraties los te laten, want dat mag. Ook hier wordt op een verbonden manier ademgehaald; er zit geen pauze tussen de in-, uit- en inademing. Hierdoor wordt een proces geactiveerd om oude pijn, verdriet, herinneringen uit te ademen. Je aandacht blijft gericht op je ademhaling. Je hoeft de oude zaken niet meer te doorleven. Voor mensen met een hoge bloeddruk of een pacemaker is deze techniek niet geschikt. De Quantum Light Breath wordt ook in groepsverband gedaan.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.