Ervaren, Effectief, Duidelijk en Altijd betrokken

Behandelgemiddelde 3 keer lager dan het landelijke gemiddelde!

Voor wie

Soms heb je een ander nodig om het beste in jezelf naar boven te halen.

Steven Pinnoo

Volwassenen

Juist door de verscheidenheid aan soorten therapie en mijn uitgebreide ervaring is mijn begeleiding geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ik werk met jonge kinderen, jongvolwassenen en volwassenen van verschillende leeftijden; zowel mannen als vrouwen.

 

Jong volwassenen

Het is opvallend hoeveel jongvolwassenen ook de weg naar mijn praktijk weten te vinden. Ik vind het positief dat jongeren zich steeds bewuster worden van zichzelf. Als ze dan tegen dingen aanlopen die hen belemmeren, dan willen ze daar ook iets mee doen. Ze maken hierdoor de weg vrij voor zichzelf om volop te kunnen genieten van het leven. Ik vind het moedig als (jonge) mensen de stap naar therapie/coaching maken.

 

Werken met jonge kinderen
Werken met jonge kinderen is anders dan met volwassenen. Mijn ervaring in het werken met kinderen in het onderwijs en mijn praktijk, maar ook het moeder zijn van drie, inmiddels volwassen kinderen en mijn kleinkinderen heeft mij veel praktijkervaring gegeven.

 

Therapie met jonge kinderen is speels en afgestemd op de belevingswereld van het kind. De eigenheid van het kind wordt gerespecteerd.

 

De ouders zijn hierbij meestal niet aanwezig. Zij brengen hun kind en halen het weer op. Ook het kind heeft, ongeacht zijn jonge leeftijd, recht op een stukje privacy.
De therapie duurt 45 – 60 minuten per sessie. Voor jonge kinderen zijn een paar sessies vaak voldoende.

Herwinnen, herkrijgen en weer bereiken begint vandaag! Maak een afspraak voor een intake gesprek.